Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ДАІ затримала на зустрічній сина депутата без водійських прав

Середа, 3 грудня 2008, 15:41

Працівники одеського ДАІ затримали 17-річного сина депутата облради Юрія Печерського, який на батьковому "Лексусі" їхав по зустрічній смузі руху однієї з центральних автомагістралей.

За словами старшого інспектора міського управління ДАІ Алли Марченко, "трапилось так, що першим "засік" водія-порушника на проспекті Шевченка керівник Одеської обласної ДАІ Володимир Загинайло, який відразу ж повідомив патрульним по рації.

"Зупинити порушника вдалося в самому центрі міста - на Пушкінській вулиці", - сказала вона.

Марченко зазначила, що "неповнолітній юнак керував потужним автомобілем, не маючи прав".

"Коли на місце зупинки автомобіля викликали батька порушника, той ще й накинувся на інспекторів ДАІ з претензіями: чого пристали до сина – він же не скоїв чогось такого, за що належало б штрафувати?", - повідомили в ДАІ.

За словами Марченко, на зауваження правоохоронців стосовно відсутності водійських прав у сина, Печерський відреагував так: у сина є посвідчення водія, але воно вступить в силу лише в серпні 2009 року, коли виповниться 18 років.

Правоохоронці доставили порушника до відділку міліції для розслідування інциденту, де оформили протоколи про адміністративне правопорушення – "за виїзд на смугу зустрічного руху" та "керування транспортним засобом без водійського посвідчення".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування