Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Член "ЄЦ" підтвердив зв'язок його родини з приватизацією замку

Четвер, 4 грудня 2008, 18:38

Член партії "Єдиний центр" Василь Петьовка стверджує, що тільки частина замку "Паланок" віддали в оренду фірмі, до якої має відношення його дружина.

Так депутат в інтерв'ю "Газеті 24" пояснив інформацію про приватизацію його родиною замку "Паланок" у Закарпатті.

"У Мукачеве немає власних грошей на підтримку "Паланка". Тому рік тому було прийнято рішення про оренду частини замку", - розповів Петьовка.

Він відзначив, що ще під час перебування його мером Мукачеве проводилося три конкурси, але інвестора так і не вдалося знайти.

"У результаті, в Закарпатті було засновано фірму, до якої справді має відношення моя дружина. Їй належить близько 10% акцій", - заявив Петьовка.

"В оренду на 49 років було віддано всього лише частину замку, де планувалося зробити кілька конференц-залів і невеликий готель на 46 номерів. І за рахунок цього підтримувати замок у хорошому стані", - додав він.

Депутат підкреслив, що про рентабельність "не може бути і мови". Також Петьовка пообіцяв віддати акції, що належать його родині в цьому проекті, "за одну гривню Луценку, Москалю або Томенку, будь-кому, але за умови виконання всіх вимог договору з мерією".

Як відомо, наприкінці листопада МВС заявило, що рішення про передачу в оренду Мукачівського замку "Паланок" є нелегітимним.


 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування