Регіони віддають перевагу БЮТ, але є багато питань

Понеділок, 8 грудня 2008, 11:42

Депутат від Партії регіонів Анатолій Толстоухов називає коаліцію з БЮТ "реальною" і тому більш бажаною, хоча вона "викликає багато запитань".

В інтерв'ю газеті "Дело", на запитання про те, який формат коаліції, на його думку, найбільш імовірний, Толстоухов сказав:

"Якщо йти убік президента, напорешся на нездатність "НУ-НС" прийняти фракційне рішення: самі не можуть і "батька" не слухають".

"Литвину необхідно гарантувати спікерство. А дострокові вибори його не приваблюють. Із комуністами ж "НУ-НС" навіть у безсиллі своєму відмовляються співпрацювати", - додав він.

"Коаліція "регіонів" із БЮТ викликає багато запитань. Приміром, де гарантія, що вони не зрадять? Як організувати роботу Кабміну, якщо керувати ним хоче Тимошенко – яка до цього не визнавала ні президента, ні "регіоналів"? А як бути з відповідальністю за день сьогоднішній і вчорашній?", - підкреслив Толстоухов.

При цьому в ході інтерв'ю він зазначив: "Зараз ведеться робота зі створення коаліції у всіх напрямках. У тому числі не виключається і союз із БЮТ. Він навіть бажаніший, бо реальний".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування