Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко просить Тимошенко розібратися з "однорукими бандитами"

Понеділок, 8 грудня 2008, 13:33

Президент Віктор Ющенко просить прем’єра Юлію Тимошенко вжити заходів для вдосконалення чинної нормативно-правової бази регулювання грального бізнесу в Україні.

Про це сказано у листі Ющенка до Тимошенко, повідомляє прес-служба президента.

Ющенко просить "невідкладно вжити необхідних заходів для завершення переведення суб'єктів підприємницької діяльності з надання послуг у сфері грального бізнесу на облік розрахункових операцій у готівковій та безготівковій формі із застосуванням реєстраторів розрахункових операцій".

Президент також просить забезпечити організацію і проведення перевірок додержання суб'єктами підприємницької діяльності ліцензійних умов провадження організації діяльності з проведення азартних ігор, організації та утримання тоталізаторів, гральних закладів, наявності торгових патентів з надання послуг у сфері грального бізнесу.

Про результати Тимошенко має поінформувати Ющенка особисто.

При цьому Ющенко заявив, що контроль за діяльністю операторів грального бізнесу з боку Державної податкової адміністрації "на сьогодні є вкрай незадовільним, а передбачені чинним законодавством фінансові санкції за порушення у цій сфері не застосовуються".

Президент також навів дані Рахункової палати, згідно з якими, за умови охоплення ліцензуванням усіх підприємців у цій сфері та запровадження реєстраторів розрахункових операцій до Держбюджету додатково може бути залучено понад 4 млрд. гривень.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування