Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" обирає між "погано" і "дуже погано"

Понеділок, 8 грудня 2008, 14:40

Депутат від партії "Наша Україна" Лілія Григорович повідомила, що під час зустрічі з президентом обговорювались варіанти виходу з політичної кризи.

Про це вона повідомила в понеділок після зустрічі депутатів фракції "НУ-НС" з главою держави Віктором Ющенком.

"Ми проговорювали ймовірні варіанти виходу з політичної кризи: або коаліція, яка є оптимальна для нинішньої ситуації, або ж більшість, оптимальна для нинішньої ситуації", - сказала Григорович.

За її словами, під час консультації зупинились "на кількох варіантах": "Нам потрібен законодавчий супровід по подоланню кризи в Україні, а не поділ влади на двох під егідою кризи".

Григорович також додала, що "Наша Україна" як "патріотичне крило" стурбована можливістю створення антиукраїнської більшості.

"Бо 300 з чимось голосів – не під кризу, а під поділ портфелів під дві особи виглядає трагічним глумлінням над Україною", - сказала вона.

Григорович нагадала про заяви прем’єра, лідера БЮТ Юлії Тимошенко щодо того, з якою швидкістю крадуть у Партії регіонів.

"І тепер виходити з кризи, об’єднуючись? Як тепер кризу долати?" - обурилась вона.

Відповідаючи на запитання, в якій коаліції бачить себе "Наша Україна", Григорович сказала: "Сьогодні є вибір "погано" і "дуже погано". Ідеально було б обрати голову Верховної Ради".

Відповідаючи на запитання, чи є результати в переговорах щодо підтримки кандидатури Івана Плюща на посаду спікера, вона зазначила, що перемовини йшли з усіма фракціями.

"Плюща гіпотетично можуть підтримати дві фракції – "Наша Україна" і Партія регіонів, а решта додається, будуть голоси і від інших фракцій, але в меншій кількості", - сказала Григорович.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування