Міліція визнала, що вона кришує повій та стихійні ринки

Понеділок, 8 грудня 2008, 15:26

Керівництво столичної міліції визнає факти "кришування" своїми підлеглими сексіндустрії та стихійної торгівлі.

Про це у понеділок в інтерв’ю журналістам сказав начальник Головного управління МВС в місті Києві Віталій Ярема, передає УНІАН.

За його словами, в столиці існує чимало саун, до яких час від часу привозять відвідувачам осіб для надання сексуальних послуг.

При цьому Ярема зазначив, що "кожну (сауну) ми беремо на контроль, хоча є проблеми. Мало того, у нас є інформація, що працівники міліції їх кришують".

Керівник столичного главку зауважив, що те саме стосується місць стихійної торгівлі, в тому числі контрафактною продукцією.

"Це все відбувається виключно, на мій погляд, і про це говорить інформація, із дозволу місцевої міліції", - зауважив він.

"Коли ви їдете по вулиці, бачите, стоять повії на вулицях, я впевнений, як начальник главку, що без міліції там не обходиться. Щодня і сьогодні ми це питання розглядаємо", - сказав Ярема.

"Десь не допрацьовуємо – або внутрішня безпека, або ці корупційні схеми, які існують на самій низькій ланці діяльності правоохоронній, зокрема патрульна служба, дільничні інспектори", - зазначив Ярема.

Крім того, він заявив, що протягом останнього півріччя керівництвом столичної міліції було звільнено з посад трьох заступників начальників райуправлінь з питань громадської безпеки, "які допустили такі речі".

"Сьогодні також продовжується робота з припинення таких випадків", - запевнив Ярема.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування