Тимошенко змусила Ющенка на коаліцію?

Вівторок, 9 грудня 2008, 10:39

У Партії регіонів вважають, що Юлія Тимошенко змусила президента на створення коаліції між БЮТ, НУНС і Блоком Литвина.

Таку думку журналістам висловив народний депутат від Партії регіонів Олександр Єфремов, повідомляє Ліга.net.

"Я думаю, що якщо є пропозиція, і ця пропозиція привселюдно озвучена, то, напевно, Тимошенко змусила Ющенка піти назустріч їй. Але тоді зрозумілий подальший процес розвитку подій. Тоді вона повинна дати йому обіцянку, що вона не буде балотуватися на наступний президентський термін", - вважає депутат.

"Якщо такі домовленості між ними принципово будуть досягнуті, то, напевно, у якомусь тимчасовому періоді дана конфігурація може зберегтися. Але, з огляду на сумний досвід попередніх років, коли ці домовленості досягаються і протягом дуже короткого проміжку часу не виконуються, то, на жаль, ми можемо прогнозувати, що і далі в нас у державі нічого гарного при такому варіанті не може бути", - сказав Єфремов.

За словами Єфремова, лідер Блоку Литвина Володимир Литвин міг би стабілізувати дану коаліцію.

"Але, з огляду на домінуюче становище БЮТ у цьому відношенні, навряд чи він зможе грати якусь істотну роль, крім як роль обслуговування при варіантах вироблення позиції іншими сторонами", - вважає народний депутат від Партії регіонів.

Як відомо, вранці у вівторок Кириленко заявив, що НУНС закликає почати переговори про створення коаліції з БЮТ і Блоком Литвина.

Тим часом у Верховній Раді останній тиждень активно проходять політичні консультації про створення коаліції в складі Блоку Юлії Тимошенко і Партії регіонів.

За деякими прогнозами, така коаліція може бути створена в середу-четвер.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...