Рабинович нічого не продає Арфушу, а тільки хоче крові

Вівторок, 9 грудня 2008, 12:28

Вадим Рабинович спростовує повідомлення про продаж холдингу Media International Group Валіду Арфушу.

Про це він сказав у коментарі Телекритиці.

Як відомо, в холдинг входять щотижневик "Столичні новини", телеканал OTV, інтернет-портал MIGnews.com.ua).

"Ніхто його (холдинг) нікому не продавав. Газета "Столичні новини" не продається, холдинг теж не продається, хіба що закордонні активи (ізраїльські активи Media International Group) – по деяким ми дійсно ведемо переговори, але це зовсім з Україною не пов'язане", - сказав Рабинович.

За його словами, скоріше, це спроба видати бажане за дійсне.

"Я дійсно веду переговори з Арфушем, щоб вони взяли в управління – разом з нами – і оновили формат каналу OTV, влили туди трішки гламурної крові... Усе-таки я вже дещо у віці, і, напевно, моя тусовка вже не підходить під цей канал...", - сказав Рабинович.

"Заразом він цікавиться, чи не можна поєднати можливості їхнього журналу і нашого телеканалу, нашої газети, на що ми дивимося позитивно. Переговори ми ведемо і з Арфушем, і, у зв'язку з такими планами, ще з цілою низкою журналістів", - додав він.

Висновки про продаж, на думку власника холдингу, були помилково зроблені журналістами на підставі того факту, що власник представив колективові нового керуючого партнера – Валіда Арфуша.

Однак, за словами Рабиновича, мова йде про синергію медіаактивів двох партнерів – його холдингу Media International Group і журналу "Папарацці", що належить сімейству Арфушів.

Раніше Телекритика написала про продаж холдингу Арфушу з посиланням на інформацію озвучену на зборах колективу.


 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування