Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Симоненко хоче екстрену Раду і Ющенка на килим

Вівторок, 6 січня 2009, 14:00

Лідер Компартії України Петро Симоненко закликає 8 січня скликати надзвичайне засідання Верховної Ради за участю уряду для розгляду газових питань та "кризи" зовнішньополітичного курсу президента Віктора Ющенка.

Про це він заявив у вівторок, 6 січня, повідомляє прес-служба КПУ.

"Від імені Компартії та фракції комуністів у Верховній Раді, я офіційно звертаюся до народних депутатів, до голови Верховної Ради та закликаю терміново, 8 січня, скликати надзвичайне засідання парламенту за участю уряду, на якому розглянути питання, що стосуються газової кризи та кризи зовнішньополітичного курсу президента Ющенка", - заявив Симоненко.

"Я закликаю президента прийти до Верховної Ради і пояснити, чому він віддав наказ перервати переговори з Росією і продовжує саботувати будь-які спроби налагодити добросусідські взаємовідносини між нашими країнами", - наголосив лідер Компартії.

"Хай Ющенко, стоячи на трибуні вищого законодавчого органу держави, а не вальяжно сидячи на своєму президентському "троні" в оточенні помпезних штандартів, пояснить народу, навіщо і в чиїх інтересах він вбиває економіку України, позбавляє людей роботи, житла, позбавляє майбутнього", - додав Симоненко.

Він також закликав депутатів і уряд "сформувати спеціальну парламентсько-урядову комісію з питань україно-російських відносин і надати їй відповідних і надзвичайних повноважень щодо врегулювання кризових питань у стосунках з Російською Федерацією в економічній та енергетичній сферах".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...