Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко і Янукович теж привітали українців

Вівторок, 6 січня 2009, 18:22

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко привітала громадян України з Різдвом Христовим, запевнивши, що з надією, яку символізує це свято, ми "подолаємо всі труднощі".

"Так у ці зимові дні ми вітаємо один одного. Свято Різдва Христового – одне з найбільш шанованих в Україні. Наш народ здавна відзначав прихід у наш світ Ісуса Христа – сина Божого", - йдеться в привітанні, поширеному прес-службою уряду.

"Серед великих християнських свят Різдво Христове це свято НАДІЇ, а Воскресіння чи Великдень – свято ПЕРЕМОГИ. Без надії не буває перемоги. Ці два свята вселяють у нас віру у все світле та щасливе, вчать не розчаровуватися, коли наражаєшся на щоденні випробування. А це нині так потрібно кожному з нас", - зазначила Тимошенко.

"Нехай Віфлеємська зірка, що засіяла більше двох тисяч років тому і сповістила про народження маленького Ісуса, стане для кожного з нас символом непереможності добра та любові. Ми з надією подолаємо всі труднощі! Вірю, що все буде добре!", - запевнила вона.

"Сімейного добра та любові. Краси та наснаги, Божої допомоги й опіки. З Різдвом Христовим! Добра та злагоди. Смачної куті!", - побажала прем’єр.

Привітав українців із Різдвом і лідер Партії регіонів Віктор Янукович:

"Нехай благодатне світло різдвяної зорі загляне в кожен дім, в кожну найскромнішу оселю, в кожну родину і освітить життя кожної людини світлом віри, світлом надії і світлом любові. На щастя, на здоров'я, на Новий рік! Христос народився! Славімо його!", - йдеться у його привітанні.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...