Міллер і Дубина домовляються у Брюсселі

Четвер, 8 січня 2009, 12:13

Голова правління НАК “Нафтогаз України” Олег Дубина та голова правління “Газпрому” Олексій Міллер проводять переговори з питань постачання та транзиту газу в Брюсселі.

Про це заявив заступник голови правління “Нафтогазу” Володимир Тріколіч у четвер на брифінгу в Києві, повідомляє УНІАН.

За його словами, вночі з середи на четвер Дубина на прохання Міллера вилетів на зустріч до Москви. І у четвер вранці вони разом вилетіли до Брюсселя.

“Зустріч була на прохання Міллера... Переговори тривають”, - додав він.

У той же час у Брюсселі розпочалося позачергове засідання комітету з питань іноземних справ Європарламенту, на якому розглядається ситуація, що склалася в зв'язку з припиненням поставок російського газу через територію України в країни ЄС.

Обидві запрошені делегації - і українська, і російська - спізнюються через погодні умови, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Зокрема, літак російської делегації через погану погоду приземлився в Люксембурзі, а літак української делегації прилетів із запізненням, повідомив у вступному слові голова парламентського комітету Яцек Вольський.

Разом з тим, за його словами, на засіданні присутній голова НАК "Нафтогаз України" Олег Дубина і представник президента України з енергетичних питань Богдан Соколовський.

Раніше Дубина у Брюсселі повідомив, що російська сторона скасувала тристоронні переговори між Міллером, Дубиною і європейського комісара з енергетичних питань Андріса Пібалгса.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування