Колесніков нагадав Льовочкіну, ким він був з повзунків

Середа, 11 лютого 2009, 11:47

Заступник голови парламентської фракції Партії регіонів Борис Колесніков спростовує заяву народного депутата, заступника голови ПР Сергія Льовочкіна про участь членів партії в "корупційних діях нинішньої влади".

В інтерв’ю УНІАН Колесников висловив здивування звинуваченнями однопартійця на адресу тих членів фракції, хто, за словами Льовочкіна, бажаючи ввійти до складу уряду Юлії Тимошенко, начебто ініціював відставку уряду, яка не могла відбутися, і "спрацював на користь БЮТ".

"Кому-кому говорити про корупцію, але тільки не Льовочкін", - сказав Колесніков.

"Зрозумійте, що це говорить людина, яка все життя працювала дрібним чиновником, яка їздить на броньованому "Мерседесі", ціна якого півмільйона доларів, має з десяток охоронців, а перед суспільством не зможе продекларувати навіть законну купівлю автомобіля "Жигулі". Подивіться на його біографію... Де він працював усе своє життя? Він з повзунків, як кажуть, у чиновниках", - зауважив регіонал.
.
За словами Колеснікова, ідея відставки уряду була "очевидно нездійсненна", і він сам би хотів дізнатися, хто був її автором. "Якщо в нього (Льовочкіна) є факти, то нехай назве прізвища", – сказав він.

Колесніков також нагадав, що Партія регіонів запропонувала уряду план виходу з кризи і дала йому сто днів.

"Не з точки зору злорадства, - пояснив він, – а тому, що за сто днів можна хоча б якісь пріоритети виробити в боротьбі з кризою". На його думку, обговорювати діяльність уряду й приймати рішення потрібно було після того, як мине цей термін.

"Я не чув, аби Сергій Володимирович був проти винесення цього питання на порядок денний", – додав він.

9 лютого Льовочкін заявив, що "певною мірою" розгляд у парламенті питання про відставку уряду "не був своєчасним".

Льовочкін зазначив, що в разі, якщо хтось наполягатиме, то він оприлюднить стенограму зборів фракції Партії регіонів, де йшлося про ініціювання відставки уряду, і "всі дізнаються, хто ж насправді був автором ідеї, яку чомусь приписують мені і Юрію Бойку".

Як заявив Льовочкін, "той, хто ініціював питання про відставку уряду в парламентській залі саме зараз, спрацював на користь БЮТ". "Ні для кого не секрет, – сказав він, – що вони замішані у корупційних діях нинішньої влади і що їхня мета – отримати крісла в Кабінеті міністрів Тимошенко".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News