Януковичу набридло сидіти і дути щоки

Понеділок, 2 лютого 2009, 11:53

Лідер фракції Партії регіонів Віктор Янукович вважає , що, пропонуючи розглянути питання відставки, уряд намагається уникнути відповідальності за економічну ситуацію в країні.

Про це він сказав на брифінгу у понеділок, коментуючи заяву міністра кабінету міністрів Петра Крупка про розгляд питання довіри до уряду.

"Ми вважаємо, що тут є дві причини і перша з них – вони шукають можливості уникнути відповідальності", - заявив Янукович.

"Вони хочуть, щоб їх відставили, а потім хтось пожаліється, що їм не дали працювати. А друга причина – вони цинічно розраховують, що знову, наприклад, Компартія, не буде голосувати за їх відставку", - додав лідер Партії регіонів.

Янукович сказав, що результатом звіту уряду, якого вимагає ПР та розгляду резолюції про недовіру уряду, може мати як негативний, так і позитивний результат.

"Ми в черговий раз повинні побачити, чи є у ВР коаліція або більшість. Якщо вона є, то вона має взяти на себе відповідальність за ситуацію в країні. Якщо рішення (щодо недовіри уряду) не буде ухвалено, тоді ми зрозуміємо, що чекати покращення ситуації в країні не можна. Але в будь-якому разі, будь-яке рішення приймати треба", - вважає він.

"Сидіти у Верховній Раді і, як кажуть, дути щоки, я скажу для мене, наприклад, це мало честі. Мені вже набридло там сидіти" , - заявив Янукович.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування