Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Немиря: уряд сподівається прозвітувати у вівторок

Понеділок, 2 лютого 2009, 21:12

Віце-прем’єр-міністр Григорій Немиря заявив, що розгляд питання висловлення недовіри парламенту до Кабміну відкладається через брак голосів для прийняття цього рішення.

Про це він сказав в ефірі 5 каналу.

"Це невпевненість тих депутатів, які це ініціювали, а потім переконалися, що вони не мають сил і намагаються маневрувати. Позиція уряду чітка, ми готові у вівторок пройти цей тест і сподіваємося, що на 16 годину буде поставлене це питання", - зазначив Немиря.

Відповідаючи на питання, чи не пов’язано відкладання звіту уряду з можливими кадровими ротаціями в Кабміні, він сказав: "Ні, не пов’язано".

Немиря назвав такі ротації "звичайною практикою".

Крім того, віце-прем’єр повідомив, що прем’єр-міністр Юлія Тимошенко отримала запрошення від президента Франції Ніколя Саркозі відвідати на початку березня Париж з офіційним візитом.

Також, за словами Немирі, "вже цього тижня прем’єр візьме участь у престижній мюнхенській конференції з питань безпеки, в якій також будуть приймати участь Хав’єр Солана, Жозе Мануель Баррозу, Ніколя Саркозі, Ангела Меркель".

"В рамках цієї конференції відбудеться зустріч віце-президента США Джо Байдена і Тимошенко", - зазначив віце-прем’єр.

Відповідаючи на питання ведучої, чи давав американський мільярдер Джордж Сорос, під час особистої зустрічі з віце-прем’єром у Давосі, поради українському уряду, Немиря сказав: "Я спілкуюся з Джорджем Соросом тоді, коли мені це потрібно".

"Тому що поради людей такого калібру, як Сорос, розумні люди мають слухати. Це не означає, що вони мають їм буквально слідувати, але думка таких людей, калібру Сороса, завжди важить", - заявив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування