Верховний Суд поставив крапку у кримінальних справах Луценка

Вівторок, 3 лютого 2009, 10:41

Верховний Суд України відхилив касаційну скаргу Генпрокуратури на рішення Подільського райсуду Києва, який закрив усі кримінальні справи, порушені проти міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Про це заявив член фракції "НУ-НС", захисник Луценка Геннадій Москаль, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

"Вивчивши матеріали у судовому засіданні, суд виніс рішення касаційну скаргу Генпрокуратури відхилити, а рішення Подільського райсуду Києва залишити в силі", - повідомив Москаль.

"Таким чином повністю поставлено крапку в кримінальних справах щодо польотів міністра внутрішніх справ Юрія Луценка на службовому літаку, а також щодо інциденту Луценка з мером міста Києва Черновецьким", - додав він.

Як відомо, 3 червня 2008 року Подільський райсуд Києва визнав незаконним порушення кримінальної справи стосовно Луценка.

Суд визнав, що у наданих йому матеріалах не вбачається, що Луценко скоїв посадовий злочин, перебуваючи 18 січня 2008 року на засіданні РНБО, де завдав легких тілесних ушкоджень меру Києва Леоніду Черновецькому.

Також суд визнав, що Луценко не зловживав владою чи службовими повноваженнями, використовуючи у серпні 2006 року літаки внутрішніх військ МВС України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування