Янукович таки зустрічався з Ющенком. "Короткотерміново"

Вівторок, 3 лютого 2009, 11:08

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович підтверджує, що у понеділок зустрічався з президентом Віктором Ющенком.

"Зустріч була короткотерміновою. Президент хотів від мене особисто почути мою позицію, яку ми зараз займаємо тут, у парламенті", - сказав Янукович на брифінгу у вівторок, коментуючи появу відповідної інформації.

"Я висловив свою точку зору, що ця позиція буде жорсткою і ми будемо вимагати, щоб президент, прем’єр, Верховна Рада зібралися разом і розглянули стан справ у країні", - додав він.

Янукович також сказав, що запропонував президенту взяти участь у засіданні Верховної Ради для звіту влади, проведення якого вимагає Партія регіонів.

"Він (Ющенко) мені не дав конкретної відповіді. Мені здається, що це питання не тільки однієї партії – вимагати (присутності президента), це питання Верховної Ради всієї", - сказав він.

Як відомо, у понеділок зранку лідери фракцій і представники Кабміну домовилися про звіт уряду у вівторок. Водночас на вечірньому засіданні погоджувальної ради Партія регіонів змінила свою позицію і почала наполягати на проведенні такого засідання у четвер.

У БЮТ припустили, що зміна позиції пов’язана з тим, що "регіонали" не можуть знайти потрібної кількості голосів для відставки уряду і у цьому їм допомагають люди президента.

Пізніше з’явилася інформація про зустріч Януковича і Ющенка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News