Тимошенко хотіла забрати "Інтер" у Фірташа, бо хотіла добра Україні

Середа, 4 лютого 2009, 13:58

Прем’єр Юлія Тимошенко заявляє, що запрошувала іноземних інвесторів для зміни власників телеканалу "Інтер".

Про це вона сказала на брифінгу у середу, відповідаючи на питання, від імені і на правах кого вона вела переговори про зміну власників "Інтера".

"Дійсно, були пропозиції, які були спрямовані до уряду від відомих світових компаній, які займаються розвитком медіаресурсів", - сказала Тимошенко.

"Враховуючи, що я знала про практично 100% залежність "Інтера" від Фірташа і всі його корупційні плани по відношенню до України, я запропонувала запросити міжнародних інвесторів з гарним ім’ям. І, безумовно, якщо буде згода власників, залучити нових власників. І це, мені здається, було б дуже позитивно для України", - додала вона.

Тимошенко вкотре звинуватила канал у заангажованості і необ’єктивності.

"Канал "Інтер" – це приклад крайньої необ’єктивності, яку під тиском пана Фірташа, демонструє канал. Шкода канал "Інтер", але я просто хотіла, щоб люди знали, що там правди немає. Там сьогодні в лабораторіях Фірташа формуються всі новини", - сказала вона.

Як відомо, раніше Валерій Хорошковський заявив, що Тимошенко особисто вела з ним переговори про купівлю "Інтера" структурами, контрольованими БЮТ, однак її не влаштувала ціна, запропонована Хорошковським.

Пізніше Тимошенко підтвердила факт переговорів, однак не пояснила, від імені кого вона їх проводила.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News