Караван Януковича не боїться "босяцької" лексики Тимошенко

Середа, 4 лютого 2009, 18:04

Партія регіонів відкидає звинувачення БЮТ у начебто підкупі комуністів з метою голосування за недовіру уряду.

Про це йдеться в заяві депутата від Партії регіонів Ганни Герман.

"Партія регіонів хоче підкреслити лише одне: ми відкидаємо усі абсурдні безпідставні звинувачення БЮТ, і не маємо жодного наміру через цю істерику якось змінювати чи коригувати свої плани на завтрашній день. Нехай собака лає, а караван – іде", - наголосила а Герман.

При цьому депутат називає лексику, до якої вдалися прем’єр та її однопартійці, "босяцькою".

На її думку, "істерика, яка сталася з БЮТ перед "чорним четвергом", як вже охрестили журналісти завтрашній день Юлії Володимирівни, може коштувати цій політичній силі багато – партнерів".

"Словом, якщо комуністи, про яких БЮТ каже, що вони продаються, образяться на Тимошенко за такі безпрецедентні і, пробачте, справді хамські звинувачення, то БЮТ втратить в парламенті справді вірне плече", - зауважила Герман.

"Комуністи вже рятували Юлію Володимирівну від відставки, коли в липні не проголосували разом з опозицією. І їм було дуже важко відмиватися від звинувачень в тому, що вони продалися Тимошенко за посади і великі гроші", - нагадала вона.

Герман радить Тимошенко "поважати партнерів, бо інакше залишитеся з одним Турчиновим".

"Цікаво, чи є ще в Україні хоч одна людина, яку Тимошенко у чомусь не звинуватила? Втім, це її проблема і проблема БЮТ. Хоча, останнім часом говорять, що найбільша проблема для БЮТ – це сама Тимошенко", - зауважила депутат.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...