Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

НУНС хоче подивитися, чи проголосує брат Ющенка проти Тимошенко

Середа, 4 лютого 2009, 20:57

Керівник парламентської фракції НУ-НС Микола Мартиненко впевнений, що відставка уряду у четвер не відбудеться.

Про це він заявив в ефірі 5 каналу.

"Відставка уряду не відбудеться, і уряд спокійно буде працювати до осені, тому що це можна робити тільки раз на одну сесію", - сказав він.

Відповідаючи на питання, чи вистачить у Партії регіонів голосів за відставку Кабміну, Мартиненко сказав: "Не тільки я вважаю, що у регіоналів немає голосів за відставку уряду, а і самі регіонали вважають, що голосів немає".

Крім того, коментуючи інформацію про те, що секретаріат президента намагається вплинути на депутатів НУ-НС, які погодяться голосувати за відставку уряду, він зазначив: "В нашій фракції не всі прихильники коаліції, я знаю, що в нашій фракції будуть голосування і проти уряду".

"Я хочу звернути увагу на Єдиний центр, на людей близьких до президента, подивіться як завтра буде голосувати і Петро Андрійович Ющенко, член нашої фракції. Тобто певні консультації ведуться, певна робота ведеться", - наголосив Мартиненко.

Крім того, керівник фракції НУ-НС висловися проти можливого початку процедури імпічменту президенту Віктору Ющенку.

"Я проти цього категорично виступаю, і, зокрема, на погоджувальній раді в понеділок ми обговорювали питання, що потрібно чітко визначити дату виборів президента", - сказав він.

"Виходячи з конституційних норм - це остання неділя п’ятирічного перебування на посаді президента з дня інавгурації. Це дата 17 січня 2010 року", - заявив Мартиненко.

Також, відповідаючи на питання, чи необхідно переглянути держбюджет на 2009 рік, він зазначив: "Ми прожили з цим бюджетом тільки один місяць, але слава богу з бюджетом".

"Перший місяць виконали. Давайте проживемо хоча б перший квартал, щоб подивитися яким чином і що робити з бюджетом", - сказав він.

"Те, що через деякий час ми повинні будемо прийти до цього питання – це на 100 відсотків. Але давайте подивимось трошки пізніше. Перший місяць виконаний, і це факт", - підкреслив Мартиненко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування