ЯНУКОВИЧ ПРОПОНУЄ ПЕРЕВИБОРИ, поки всіх не винесли

Четвер, 5 лютого 2009, 13:10

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович закликав політичні сили домовитися про проведення дострокових президентських та парламентських виборів з метою скорішою стабілізації ситуації в країні.

Про це він заявив під час свого виступу у Верховній Раді.

"Утримування влади за будь-яку ціну приведе до того, що ми зруйнуємо країну до руїни. Подумайте про це!", - звернувся Янукович до своїх колег.

"У нас ще лишився цілий рік до виборів, хоча вже сьогодні багато розмов про рейтинги. Треба думати як жити сьогодні і завтра", - додав він.

Янукович зазначив: "Ми добре знаємо, що без зміни влади, Конституції не вдасться стабілізувати політичну ситуацію".

"І поки не прийде відповідальна команда, якій буде довіряти народ, якому вже набридло, як їх дурять політики, не буде спокою в нашій країні", - додав лідер Партії регіонів, зауваживши, що саме тому парламент запросив уряд зі звітом.

"Вихід із цієї ситуації один: треба міняти і президента, і уряд, і парламент. Повинні бути дострокові вибори і парламентські, і президентські", - заявив Янукович.

"А коли вони будуть? Я вам скажу так: тоді, коли нас з вами люди винесуть з цього залу. Якщо ми хочемо цього дочекатись, то ми дочекаємось. А якщо не хочемо, то всі разом маємо домовитися – найближчим часом", - додав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...