Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

44 регіонали не зареєструвались - знов блокуватимуть?

Четвер, 5 лютого 2009, 13:26

Заступник голови Верховної Ради Микола Томенко не виключає, що фракція Партії регіонів може у четвер ще раз вдатися до блокування роботи Верховної Ради.

Таку думку він висловив в інтерв’ю журналістам, повідомляє УНІАН.

За словами Томенка, фракція Партії регіонів не знає, як вийти із ситуації довкола розгляду питання щодо дій влади з подолання кризи.

"Блокування, що відбулося, було не випадковим. Я думаю, що вони можуть ще раз вдатися до блокування, оскільки у них немає 226 голосів за відставку", - сказав Томенко.

При цьому він додав, що станом на 11.55 із Партії регіонів письмово не зареєструвалося 44 народних депутати (разом із тим лідер ПР Віктор Янукович у сесійній залі з’явився).

Томенко зауважив, що їхня команда пішла на всі можливі компроміси з Партією регіонів щодо розгляду питання про ситуацію в Україні та дій влади з подолання кризи.

"Це іспит на цивілізованість опозиції та в цілому парламенту", - сказав він. За словами заступника голови ВР, розгляд питання має завершитися цивілізовано.

Томенко також вважає, що елементом нецивілізованості є дії опозиції, спрямовані на нагнітання ситуації і пов’язані з блокуванням руху в центрі міста декількома десятками авто, яке влаштовано прихильниками опозиції.

"Можна було показати свій протестний рух цивілізовано і спокійно – провести мітинги під стінами Верховної Ради і не паралізовувати автомобільний рух в Києві", - сказав він.

Як відомо, у четвер після виступу у ВР прем’єр-міністра Юлії Тимошенко депутати від Партії регіонів заблокували трибуну. Причиною блокування стало те, що депутати-регіонали не встигли записатися на запитання до Тимошенко.

Після того, як голова ВР Володимир Литвин поставив на голосування питання про перезапис на запитання і 362 депутати підтримали цю пропозицію, трибуну було розблоковано.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування