"РЕГІОНИ" ГОТОВІ СКЛАСТИ МАНДАТИ

Четвер, 5 лютого 2009, 15:36

Партія регіонів складе 150 депутатських мандатів, у разі досягнення консолідованого рішення між політичними силами щодо проведення дострокових парламентських виборів.

Про це після голосування про недовіру уряду заявив член Партії регіонів Борис Колесніков.

Він нагадав, що минулі дострокові вибори були проведені лише тому, що Віктор Янукович як прем'єр-міністр, опозиція та президент підписали угоду про консолідацію.

"Якщо уряд набереться мужності і цього разу підпише таку ж угоду, то звичайно, здати мандати – не проблема", - заявив Колесніков.

"Але спочатку треба зрозуміти, чи всі готові до організації дострокових виборів, враховуючи повний крах української економіки", - додав він.

На питання, який сенс було ініціювати резолюцію про недовіру уряду, коли було зрозуміло, що вона не зможе зібрати достатньої кількості голосів, Колесніков сказав, що таким чином Партія регіонів висловила свою позицію щодо економічних провалів діючого уряду.

"Немає значення, чи проголосували, чи не проголосували. В українській економіці колапс і "Регіони" цією позицією показали своє ставлення до того, що відбувається в Україні. Далі вже слово за українським народом", - заявив депутат.

На питання, чи має намір Партія регіонів виводити своїх прихильників на вулиці, як обіцяв Янукович, Колесніков сказав: "А чого їх виводити, люди самі на вулиці вийдуть".

У свою чергу "регіоналка" Ганна Герман повідомила, що рішення про складання чи не складання депутатських мандатів ухвалить позачерговий з’їзд партії, який попередньо запланований на кінець березня.

За її словами, у разі ухвалення відповідного рішення, усі депутати складуть мандати, а наступні за списками відмовляться від реєстрування їх депутатами.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування