Литвин проміняє РНБО на Брюссель

П'ятниця, 6 лютого 2009, 12:11

Спікер Володимир Литвин 10-11 лютого відвідає з робочим візитом Брюссель для зустрічей з європейськими політиками.

Про це повідомляє прес-служба Верховної Ради.

Так, програмою візиту у вівторок, 10 лютого, запланована зустріч Литвина з генсекретарем Ради ЄС, високим представником з питань Спільної зовнішньої та безпекової політики Хав’єром Соланою.

Литвин також проведе зустрічі з керівником фракції "Європейської народної партії – Європейські демократи” Європарламенту Долем, керівником фракції "Альянс лібералів та демократів Європи” Європейського парламенту Вотсоном, заступниками керівника фракції Соціалістів в Європейському парламенті Свободою та Вірсмою, президентом комітету регіонів ЄС Ван ден Бранде.

Цього ж дня спікер проведе переговори з представниками українських та міжнародних ділових кіл.

У середу, 11 лютого, відбудуться зустрічі Литвина з президентом Європейського парламенту Пьоттерінгом, головою Сенату Бельгії Де Деккером, віце-президентом Європейського парламенту Мареком Сівцем та головою комітету Європейського парламенту у закордонних справах Саріушем-Вольським.

У рамках візиту Литвин візьме участь у спільному засіданні Комітету у закордонних справах ЄП та делегації ЄП у зв’язках з Україною Комітету парламентського співробітництва Україна-ЄС.

Як відомо, на вівторок, 10 лютого, заплановане засідання РНБО з газових питань.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування