Тимошенко знайшла валюту, якою розрахується з комуністами

П'ятниця, 6 лютого 2009, 17:59

Перший віце-спікер парламенту Олександр Лавринович вважає, що на його посаду коаліція хоче призначити депутата від фракції Компартії.

Про це він сказав в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

"Мова йде винятково про політичний підтекст. Зараз є необхідність у Юлії Володимирівни (Тимошенко) сформувати завдяки існуючій політичній більшості свою команду (у Кабміні), і як елемент підходу до солідарного голосування (по ротації в уряді) є необхідність чіткого, послідовного голосування фракції комуністів", - сказав він.

На його думку, фракція Компартії як "своя, лояльна, асоційована опозиція до уряду", одержить можливість представництва в керівництві Верховної Ради.

"Це так ясно, що немає необхідності придумувати ще якісь аргументи", - додав він.

Лавринович також зазначив, що за весь період його діяльності на посаді першого віце-спікера до нього не було претензій, зокрема з боку БЮТ, про якість його роботи.

"Ніколи цього не було. Була, щоправда, одна претензія в залі, коли я не поставив один закон на голосування в цілому. Але наступного дня було публічне вибачення Івана Григоровича Кириленко (лідер фракції БЮТ) переді мною", - підкреслив він.

Коментуючи аргументи представників БЮТ Лавринович заявив: "Можна було б сміятися з такої аргументації, тому що у відношенні того, коли є спікер, який змушений сам приймати рішення, і якого фракція БЮТ потім захищає аж до кулачних боїв, то такі характеристики дуже дивні".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування