Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко наказала своїм блокувати трибуну

Понеділок, 2 березня 2009, 10:52

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко ініціює скорочення втричі зарплати для високопосадовців.

З відповідною ініціативою Тимошенко виступила у понеділок на нараді з питань виплати заробітної плати на державних підприємствах.

"Разом з Верховною Радою, з більшістю, разом з головою Верховної Ради ми вийдемо з ініціативою, щоб прийняти таку постанову - втричі зменшити високопосадовцям заробітну плату", - сказала Тимошенко, повідомляє УНІАН.

Також, за її словами, фракція БЮТ у парламенті наполягатиме на включенні до порядку денного пленарних засідань питання щодо скасування пільг для депутатів.

"Терміново, невідкладно, буквально завтра, наша фракція буде наполягати на скасуванні пільг для депутатів", - додала вона.

Прем’єр-міністр наголосила, що у випадку відмови включити це питання до порядку денного фракція БЮТ блокуватиме трибуну ВР.

"Наша фракція десятки разів примушувала ставити на голосування це питання в залі ВР, але, на жаль, крім нашої фракції і декількох депутатів з інших фракцій, ніхто не голосує. Зараз ми будемо кожен день вимагати ставити питання про скасування пільг для народних депутатів, і якщо не буде набирати голосів, ми будемо доводити до кожної людини, депутати якої фракції не голосують за повне скасування пільг, і тоді на наступний день будемо блокувати трибуну і знову вимагати скасування пільг для депутатів", - підкреслила вона.

Тимошенко заявила, що державний бюджет не має можливостей обслуговувати "мільйонних пільг для бідних депутатів".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування