Симоненко перейнявся стерилізацією котів

Понеділок, 2 березня 2009, 10:56

Лідер Компартії Петро Симоненко пропонує залучати до подолання економічної кризи в Україні представників великого бізнесу.

Про це він сказав на погоджувальній раді парламенту у понеділок.

"Я звертаю увагу на те, що ціни різко зростають. Комуністи вже пропонували – давайте приймемо рішення і зупинимо цей процес, давайте розберемося, як формується ціна і хто її формує. Я пропоную залучити виходу з кризової ситуації представників потужного бізнесу", - сказав Симоненко.

Він висловив пропозицію щодо розробки комплексної антикризової програми, "а то у нас Верховна Рада приймає закони для обслуговування мафіозних кланів".

"Представники великого бізнесу сидять у Верховній Раді і не будуть займатися зниженням ціни. Тому що, наприклад, підвищення тарифів дає їм можливість значно більше доходів отримати у власну кишеню", - зазначив Симоненко.

Він також висловив стурбованість неефективністю використання державних коштів у період кризи.

"Для того, щоб привернути вашу увагу, хочу повідомити, як використовуються державні кошти. Наприклад, у Львові – на стерилізацію котів. І прес-служба Львівської міської ради з радістю повідомляє, що на стерилізацію кішки виділяється 100 гривень, а на стерилізацію кота - 50", - обурився Симоненко.

На його переконання, ці державні кошти мають бути використані виключно на впровадження антикризових заходів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування