"Регіони" обіцяють заблокувати "лист трьох" до МВФ

Понеділок, 2 березня 2009, 15:45

Партія регіонів заявляє, що своїми зобов'язаннями перед МВФ влада має намір перекласти економічні проблеми на населення України.

"І президент, і прем'єр-міністр об'єднали зусилля проти українського народу - вони хочуть підписати меморандум про економічну і фінансову політику в рамках співпраці з МВФ", - сказано в заяві Партії регіонів.

За інформацією "регіоналів", у своєму листі до МВФ українська влада обіцяє ухвалити закон про пенсійну реформу, "який буде передбачати підвищення пенсійного віку щороку на шість місяців".

"Як опозиція Партія регіонів рішуче заявляє: ми ніколи не дозволимо так знущатися над мільйонами трудівників, які важкою працею заробляють свою пенсію. Ми не дамо ухвалити такий закон у Верховній Раді", - йдеться в заяві.

Наступною обіцянкою для МВФ, за даними Партії регіонів, "влада хоче зробити підвищення для населення цін на газ аж до рівня світових".

"У відповідь на цю обіцянку ми закличемо народ гнати геть брехунів і авантюристів, які, щоб дірватися до закордонних грошей, готові скасувати спрощену систему оподаткування для малого та середнього бізнесу і тим самим фактично знищити малий та середній бізнес; готові кинути за межу виживання найбідніших, позбавивши пільг на оплату житла та комунальних послуг тих громадян, які не можуть звести кінці з кінцями, - ветеранів, чорнобильців, інвалідів праці", - заявляють "регіонали".

"Партія регіонів не допустить ухвалення таких заходів, які переносять всю вагу кризи на плечі найбідніших категорій наших співгромадян. Ми заявляємо рішучий протест проти такої політики нинішньої влади і будемо захищати людей усіма доступними законними методами", - додають вони.

Як відомо, президент Віктор Ющенко, прем'єр Юлія Тимошенко і спікер Володимир Литвин мають намір у вівторок передати МВФ лист зі "спільним баченням" антикризових заходів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування