Семенюк передрікає рейдерську атаку на "Турбоатом"

Вівторок, 3 березня 2009, 08:21

У вівторок, 3 березня, буде організовано рейдерську атаку на ВАТ "Турбоатом", заявила екс-глава Фонду держмайна Валентина Семенюк-Самсоненко.

"Рейдери мають намір змінити керівництво підприємства, склад наглядової ради ВАТ, статут", - заявила вона на прес-конференції у вівторок, повідомляє в середу прес-служба Соцпартії.

"Для "обґрунтування" захоплення є спеціальна постанова Кабміну", - стверджує Семенюк.

"Не секрет, що уряд давно робить усе можливе, щоб перевести Турбоатом у підпорядкування Мінпромполітики, вивівши його з-під контролю Фонду державного майна", - зазначила вона.

"Президент Ющенко попереджений про такий розвиток подій", - додала екс-голова ФДМ.

За словами Семенюк, ось уже кілька місяців "чиниться безпрецедентний тиск" на керівництво ВАТ "Турбоатом" – флагмана атомної галузі України і найбільшого платника податків Харківської області.

"Тут уже багато чого бачили – і вибухи, і судовий пресинг, і захоплення адміністративних будівель. Зараз на "Турбоатомі" створені з робочих підприємства спеціальні бригади, які охороняють підприємство, несуть цілодобові чергування", - сказала Семенюк.

"Підприємство ефективне працює, отримує замовлення з Індії, Росії, країн Азії. Але його вперто хочуть вивести з під контролю ФДМ, змінити керівництво... І тоді бізнесмен Костянтин Григоришин і міністр промполітики Володимир Новицький, який лобіює інтереси російського бізнесмена, приберуть "Турбоатом" до рук", - підсумувала екс-голова ФДМ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування