У Криму вимагають розібратися з депутатами за "хамські вислови" про Ющенка

Вівторок, 3 березня 2009, 08:48

Голова Севастопольської міськдержадміністрації, лідер кримської організації "Єдиного центру" Сергій Куніцин просить правоохоронні органи дати оцінку діям депутатів, які дозволили собі "хамські вислови" на адресу президента.

Так він відреагував на те, що на позачерговій сесії минулої суботи депутати Севастопольської міськради більшістю голосів (43 з 75) прийняли звернення на підтримку заклику першого президента України Леоніда Кравчука до чинного глави держави Віктора Ющенка про його добровільну відставку.

Куніцин вважає, що депутати міськради не тільки перевищили свої повноваження, але вже й переступили всі межі "політичної риторики", повідомляє сайт Севастопольської міськдержадміністрації.

"Я звертаюся до правоохоронних органів, дати оцінку діям окремих депутатів, які дозволили собі хамські висловлювання на адресу глави держави, і притягнути їх до адміністративної, а якщо знадобиться, то й до кримінальної відповідальності", - заявив 2 березня Куніцин.

"Також необхідно проаналізувати всю діяльність міськради і розглянути питання аж до її розпуску – за дії, спрямовані на підрив державності", - зазначив глава Севастопольської міськдержадміністрації.

Куніцин також висловив подив із приводу і самої "скандальної заяви Кравчука", і поспішної реакції севастопольських депутатів.

"Хто б як не ставився до чинного президента – Віктора Андрійовича Ющенка, для мене зовсім дивна заява такої шановної людини, досвідченого політика як Леонід Макарович Кравчук", - сказав він.

"Я розумію, низка місцевих рад, особливо південно-сходу країни, де більшість у Партії регіонів і комуністів, приймуть подібні рішення. А Севастополь – виявився "попереду всієї планети", першим усе це "схвалив". Хоча, зазначу, 43 депутата – це не весь Севастополь", - підкреслив Куніцин.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
03:19
Шмигаль у США: Нас запевнили в підтримці законопроєктів
03:14
США наклали вето на прийняття Палестини до Радбезу ООН
02:18
Очільник Пентагону та топгенерал США про допомогу Україні: затягування має наслідки на полі бою
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
оновлюєтьсяЗагроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
23:38
Росіяни 14 разів за добу обстріляли Сумщину, поранена людина
Усі новини...