Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко намагається відмитися від відставки Огризка

Вівторок, 3 березня 2009, 15:35

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко висловила розчарування тим, що частина фракції БЮТ у Верховній Раді проголосувала за відставку Володимира Огризка з посади міністра закордонних справ.

"Я розумію мотивацію і обурення деяких наших депутатів, - сказала Тимошенко, коментуючи на прохання агентства "Інтерфакс-Україна" рішення Верховної Ради про відставку глави МЗС.

"У такий спосіб вони (депутати) привселюдно висловили незгоду з непрофесійною діяльністю міністра, з тим, що міністр закордонних справ України дозволяє собі розсилати за кордон циркуляри, що ганьблять прем'єр-міністра, український уряд і саму державу. У цьому я не тільки розумію, але і десь розділяю їх обурення", - сказала Тимошенко.

"Однак сьогодні, коли політична ситуація в країні невизначена, а економічна - важка, я б радила депутатам знаходити в собі сили для приборкування образ і гніву і не давати волю емоціям. Є фракційна дисципліна й офіційна позиція політичної сили, порушувати яку нікому не дозволено з будь-яких мотивів. Потрібно дуже виважено підходити до будь-якого рішення і до будь-якого голосування, щоб забезпечити стабільність роботи коаліції і парламенту", - підкреслила вона.

Крім того, Тимошенко повідомила, що уже у вівторок проведе бесіду з кожним членом фракції БЮТ, що підтримали постанову про відставку глави МЗС. Як відомо, за проголосували 49 бютівців.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...