Тернопільський губернатор каже, що БЮТ визнав свою поразку

Вівторок, 3 березня 2009, 19:47

Голова Тернопільської ОДА Юрій Чижмарь заявляє, що є висока ймовірність оскарження у суді постанови парламенту про скасування виборів до Тернопільської облради.

Про це йдеться у коментарі, який розповсюдила прес-служба губернатора.

На його думку, це можливо з огляду на прийняття рішення про відміну виборів в розпал виборчої кампанії коли політичні партії і блоки вже задіяли значний організаційний, людський та фінансовий ресурс.

"В угоду БЮТ "регіонали" погодилися голосувати за скасування виборів облради, натомість БЮТ підтримав ініціативу Партії Регіонів про звільнення українського міністра", - зазначив губернатор.

"БЮТ вже не вперше підігрує політиці Москви - українського міністра знімають з посади лише тому, що він відстоював українські інтереси", - наголосив він.

"Любити Україну треба не на словах, а на практиці - відстоюючи її інтереси. Газові домовленості, розправа над українським міністром - ось справжня любов БЮТ до України", - сказав Чижмарь.

На думку керівника області, скасувавши вибори БЮТ визнав, що втратив довіру населення.

"Ця довіра сьогодні становить 15 відсотків, замість 60 відсотків, які мала ця політична сила", - заявив Чижмарь.

"Тому, приймаючи рішення про відміну позачергових виборів депутатів Тернопільської облради, БЮТ фактично визнав свою поразку у цих виборчих перегонах. Цим і пояснюється вся ця істерія", - вважає губернатор.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування