Ющенко проведе "очну ставку" з Черновецьким, а потім збере суддів

Середа, 4 березня 2009, 07:41

Президент Віктор Ющенко о 10.00 у середу, 4 березня, проведе нараду з головами районних держадміністрацій міста Києва, на якій планує заслухати звіт керівництва Київської міської державної адміністрації.

Як повідомляє прес-служба президента, мета наради – обговорення актуальних питань життя столиці та вирішення нагальних проблем міста.

У зустрічі візьмуть участь представники силових структур столиці, виконувач обов’язків міністра фінансів, міністр житлово-комунального господарства та міністр регіонального розвитку та будівництва.

За деякими даними, мер Києва – глава Київської міської держадміністрації Леонід Черновецький заради участі в нараді у президента перервав свою закордонну відпустку і прибув до Києва.

Після завершення наради, орієнтовно о 12.00 планується брифінг заступника глави секретаріату президента Романа Безсмертного.

Між тим, глава держави у середу також проведе зустріч із першим заступником голови правління НАК "Нафтогаз України" Ігорем Діденком. Вона розпочнеться о 12.00.

Після завершення зустрічі, орієнтовно о 14.30 заплановано брифінг першого заступника глави СП Олександра Шлапака та Діденка (за згодою).

Крім того, о 14.00 Ющенко проведе нараду щодо подальшого проведення в державі судової реформи.

До участі у ній запрошено голову Верховної Ради Володимира Литвина, голову Конституційного Суду Андрія Стрижака, а також голову Верховного Суду Василя Онопенка, голову Ради суддів Петра Пилипчука і корпус голів апеляційних судів України.

Після завершення наради, орієнтовно о 16.00 планується брифінг учасників зустріч.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування