Блок Литвина вилаяв БЮТ за "цинізм" і "волюнтаризм"

Середа, 4 березня 2009, 11:36

Фракція Блоку Литвина обурена рішенням Верховної Ради про скасування виборів до Тернопільської облради і вважає його політично вмотивованим.

Про це йдеться у заяві Блоку Литвина, поширеній його прес-службою.

"Фракція Блоку Литвина висловлює обурення цинічним нехтуванням суспільної думки та відмовою від з’ясування і врахування волі народу, виявом якої є скасування виборів до Тернопільської обласної ради", - сказано у ній.

У Блоці наголошують, що фракція у повному складі проголосувала проти "цього волюнтаристського рішення, яке враховує винятково вузькопартійні інтереси окремих політичних сил".

"Скасування народного волевиявлення відбиває бажання окремих політиків приховати свої реальні рейтинги напередодні виборів президента України", - заявляють представники Блоку.

На їхню думку, скасування виборів на Тернопільщині також "демонструє реальну байдужість політиків до місцевого самоврядування в цілому і до якості управління регіоном зокрема".

"Фракція "Блок Литвина” у Верховній Раді України засуджує ганебну практику нехтування народним волевиявлення та відмови від з’ясування його результатів", - сказано у заяві.

Як відомо, у вівторок Верховна Рада голосами БЮТ і Партії регіонів проголосувала за скасування виборів до Тернопільської облради.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування