Луценко на противагу орлам СБУ вислав чотирьох лейтенантів

Середа, 4 березня 2009, 16:01

До приміщення НАК "Нафтогаз України" прибула слідчо-оперативна група Міністерства внутрішніх справ України.

Четверо людей у міліцейській формі, двоє в званні лейтенантів і двоє - старших лейтенантів, безперешкодно зайшли до приміщення НАК "Нафтогаз України".

У свою чергу в прес-центрі НАК "Нафтогаз України" кореспонденту УНІАН повідомили, що слідча група СБУ продовжує роботу з документами в приміщенні компанії.

Також по гучномовцю в приміщенні компанії виступив перший заступник голови НАК "Нафтогаз України" Ігор Діденко, який закликав працівників не турбуватися й виконувати свою роботу, зберігати спокій і подякував усім співробітникам компанії за розуміння.

4 березня, в прес-службі "Нафтогазу" заявили, що невідомі люди в чорній камуфляжній формі й у масках увірвались у будівлю НАК в Києві.

Пізніше в прес-центрі СБУ повідомили, що в офісі НАК "Нафтогаз України" в Києві співробітники СБУ проводять слідчі дії в рамках розслідування кримінальної справи, порушеної за фактом заволодіння посадовцями компанії 6,3 млрд. кубометрів природного газу.

При цьому в прес-центрі пояснили, що присутність бійців "Альфи" обумовлена виключно охороною слідчих, "оскільки відучора здійснюються спроби блокування розслідування".

Подробиці читайте тут

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...