Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

НУНС зрозумів Тимошенко як жінку і покликав на вечерю

Четвер, 5 березня 2009, 10:51

У четвер, о 19 год., відбудуться загальні збори коаліції, де розглядатиметься і питання щодо голосування за відставку Володимира Огризка.

Про це заявив в інтерв’ю журналістам заступник керівника фракції НУ-НС Тарас Стецьків, повідомляє УНІАН.

За його словами, на сьогодні міністр закордонних справ України Огризко "став заручником протистояння між прем`єр-міністром України та президентом".

Стецьків зазначив, що на засіданні фракції прем’єр-міністр України висловила свою точку зору з даного питання. За його словами, "прем’єра емоційно можна зрозуміти, звичайно, чисто як жінку, як політика".

"Пропускати повз вуха такі циркуляри, які були розіслані, неможливо", - додав він.

У той же час, Стецьків зазначив, що Тимошенко визнала, що "мало місце неетична, непорядна поведінка її фракції, оскільки є домовленості про одне, а робиться по-іншому".

У той же час, він зазначив, що "там вимальовуються певні компроміси". За його словами, "треба шукати компроміси, і є кілька варіантів, як вийти із ситуації".

Стецьків підкреслив, що зараз незрозумілою вже є і позиція президента України Віктора Ющенка, зокрема, чи готовий він внести кандидатуру Огризка на посаду міністра закордонних справ. Крім того, Стецьків вважає можливим "переголосування по постанові про відставку".

3 березня ВР 250-ма голосами народних депутатів прийняла постанову про звільнення Огризка з посади міністра закордонних справ України. Зокрема, "за" проголосували 174 народні депутати від фракції Партії регіонів, 49 – від БЮТ, 27 – від КПУ, від фракцій "Наша Україна – Народна самооборона" та Блоку Литвина не проголосував жоден депутат.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...