Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко наїхала на Хорошковського за педикюр і бріолін

Четвер, 5 березня 2009, 12:39

Прем’єр міністр Юлія Тимошенко вимагає звільнення начальника відділу Енергетичної регіональної митниці Державної митної служби Тараса Шепітька.

Про це вона заявила на засіданні уряду у четвер.

"До цієї хвилини рішення суду не виконано і людина з в'язниці не випущена", - сказала прем’єр на початку засідання.

"Це що у нас сталінізм знову повертається? І тепер трійки будуть вирішувати кого катувати, а кого милувати?", - обурилася Тимошенко.

Тимошенко ще раз запевнила, що дії митниці по розмитненню газу були абсолютно законними. Натомість дії заступника голови СБУ Валерія Хорошковського вона назвала корупційними і цинічними.

"Вчора ця напомаджена з манікюром, педикюром та бріоліном на волоссі людина, пан Хорошковський, прямо з салону краси вийшов на трибуну Верховної ради і спокійно доповідав, що він людину, яка виконувала свої службові обов'язки спокійно кинув за грати", - заявила прем’єр.

"Він доповідав це з посмішкою, весело, що в нього з'явилась така влада, через яку він може корупційні інтереси реалізовувати, застосовуючи репресивні можливості", - додала вона.

Тимошенко також заявила, що частина державних службовців "Нафтогазу" були то з серцевими нападами (насправді 1 людина), тому що це було пережити неможливо, коли озброєні, в масках, в камуфляжах бойовики СБУ кидали на підлогу пересічних працівників митниці і НАК "Нафтогазу" і не кожне серце таке витримає".

Як відомо, якраз депутати БЮТ зривали маски з працівників СБУ, користуючись своєю недоторканністю.

"Люди по в'язницях, лікарнях, але це нічого... Головне, що вони отримали можливість і надію повернути собі 5 мільярдів доларів чесних прибутків і вкінці дня ще президент сказав, що це робиться за його дорученням. Ну тому що ж одна компашка, на жаль...", - додала Тимошенко.

2 березня Служба безпеки України порушила кримінальну справу за фактом заволодіння посадовими особами НАК "Нафтогаз України" 6,3 мільярдів кубометрів транзитного природного газу на суму понад 7,4 мільярдів гривень.

У рамках справи було затримано заступника начальника відділу Енергетичної регіональної митниці Державної митної служби Тараса Шепітька. Також СБУ провела вилучення документів у "Нафтогазі".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування