"Газова війна" заблокувала розподіл крісел

Четвер, 5 березня 2009, 13:03

Чергова "газова війна" заблокувала розгляд коаліцією кадрових ротацій в Кабміні.

Про це в інтерв'ю журналістам заявив заступник лідера фракції БЮТ Андрій Кожем'якін, відповідаючи на запитання, що завадило розгляду кадрових питань у четвер.

Кожемякін підкреслив: "Я думаю, зайве питати, що завадило, бо ви бачили, що завадило. У нас в країні відбуваються досить серйозні речі, на які ми не можемо не реагувати оперативно як політична сила".

"Тому ми зараз дещо відстрочили питання, які не є такими вже й актуальними сьогодні-завтра. Портфелі, кадри, місця - це все дуже добре для когось... Але я вважаю, що треба рятувати країну від таких як Хорошковський, яких ви бачили вчора на трибуні", - додав він, повідомляє Ліга.net.

Нагадаємо, кадрові зміни в уряді прем'єр-міністр Юлія Тимошенко обіцяла провести ще на початку лютого. Лідер фракції НУНС Микола Мартиненко також стверджував, що ротації в Кабміні - це питання не осені, а найближчого майбутнього.

У той же час, це питання до сих пір не було внесено до порядку денного ВР і, за деякими даними, навіть не погоджене всередині коаліції.

На початку тижня лідер фракції БЮТ у Верховній Раді Іван Кириленко заявляв, що коаліція не внесе кадрові питання до порядку денного до тих пір, поки не будуть ухвалені законопроекти, необхідні для продовження співробітництва з Міжнародним валютним фондом.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...