ЮЩЕНКО ЗВІЛЬНИВ 5 ЗАСТУПНИКІВ ЧЕРНОВЕЦЬКОГО

П'ятниця, 6 березня 2009, 13:51

Президент Віктор Ющенко своїм указом скасував низку розпоряджень голови Київміськдержадміністрації Леоніда Черновецького про призначення кількох своїх заступників.

Про це заявив керівник секретаріату президента Віктор Балога, повідомляє прес-служба президента.

За його словами, під дію указу підпадають заступники голови КМДА Денис Басс, Віталій Журавський, Броніслав Стичинський, Володимир Головач і Олександр Луцький.

За словами Балоги, Черновецький може запропонувати на розгляд президента "своє бачення того, як оптимізувати керівну ланку міської держадміністрації, у тому числі й зробити кадрові пропозиції".

"Однак ці рішення мають бути пророблені комплексно, а не взяті зі стелі. Головна вимога – в Києві має бути мобільна, гнучка, дієздатна влада, а не армія чиновників. Тільки менеджери високого фахового рівня здатні розв'язати складні проблеми, в яких сьогодні тоне столиця", – заявив він.

За словами Балоги, Ющенка "обурив той факт, що міський голова призначав своїх заступників усупереч законодавству, без належного обґрунтування необхідності цих призначень, керуючись виключно своїми особистими симпатіями".

"Указ є чіткою вказівкою Черновецькому на те, що КМДА - не місце для працевлаштування потрібних людей чи власних друзів, а всі кадрові призначення повинні відбуватися тільки для забезпечення продуктивного управління міським господарством", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування