Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Хорошковський: У Наливайченка ясна голова, а в головах депутатів - бардак

П'ятниця, 6 березня 2009, 16:15

Призначення Валентина Наливайченка на посаду голови Служби безпеки України не було результатом будь-яких домовленостей або поступок з боку Наливайченка, впевнений перший заступник голови СБУ Валерій Хорошковський.

"Що стосується призначення (Наливайченка) - ми справді дуже раді щиро ... я бачу у співробітників на обличчях радість", - сказав він у п'ятницю в бесіді з журналістами в Києві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"2,5 року не мати легітимного голову - це погано для будь-якої структури. На сьогоднішній день ми маємо легітимного голову, абсолютно європейського і з ясною головою, з чіткою позицією і розумінням завдань, які стоять перед СБУ", - сказав Хорошковський.

Разом з тим він зазначив, що його бентежить сам характер ухвалення такого рішення.

"За кілька хвилин надсилається запит, і він підтримується депутатами від БЮТ про те, щоб Наливайченка і Хорошковського зняти з роботи, і тут же Наливайченко затверджується головою. У цьому сенсі, звичайно, якийсь бардак у головах", - підкреслив він.

Відповідаючи на запитання, "може, це не "бардак", а певні домовленості", Хорошковський зазначив:

"Я знаю тільки одне і абсолютно точно: Наливайченко не піде ні на які сепаратні домовленості щодо зміни своєї позиції. Він державна людина, він на своїй посаді абсолютно адекватний".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...