Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіонали кажуть, що у Тимошенко ще є потенціал зближуватися

Субота, 7 березня 2009, 07:32

У Партії регіонів вважають, що у БЮТ ще є потенціал до співробітництва з іншими політичними силами, які не входять в коаліцію.

Таку думку висловила депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко в ефірі телеканалу Україна, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Я не бачу ніякого потенціалу ні в Тимошенко, ні в Ющенка у зближенні позицій і до спільної роботи. Інша справа, що такий потенціал зберігається у інших політичних сил", - сказала вона.

На її думку, боротьба між двома політичними силами, які представляють ці політичні лідери, буде продовжуватися весь той час, поки вони будуть знаходитися при владі.

У той же час, вона вважає, що у президента Віктора Ющенко вже не залишилося потенціалу домовлятися.

"У Тимошенко ще невеликий потенціал зберігся. Цей потенціал, як мені здається, вона могла б направити на переговори з іншими політичними силами", - підкреслила вона.

У свою чергу народний депутат від БЮТ Сергій Міщенко висловив думку про те, що у випадку, якщо не буде примирення між політичними силами хоча б на період економічної кризи, то "і вас (опозицію), і нас (коаліцію), і президента, і усіх винесуть з цієї влади. Народ винесе".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування