Безсмертного повернуть у керівництво "Нашої України"?

Середа, 1 квітня 2009, 10:20

На засіданні президії партії "Народний союз "Наша Україна" у вівторок було домовлено призначити виконувачем обов'язків голови виконавчого комітету партії заступника глави секретаріату президента Романа Безсмертного.

Про це повідомила член президії НСНУ, народний депутат від "НУ-НС" Ксенія Ляпіна, пише газета "Комерсант-Україна".

"На засіданні президії ми домовилися призначити в. о. голови виконкому Романа Безсмертного, тому що він знає партію як свої п'ять пальців", - сказала вона.

За словами Ляпіної, засідання президії "Нашої України" було необхідне для того, "щоб Віктор Ющенко "узяв ціпок" і робота виконавчих органів партії нарешті була запущена".

При цьому вона підкреслила, що зустріч президента з членами партії не пов'язана з підготовкою до яких би то не було виборів.

Як відомо, у вівторок прес-служба президента повідомила, що Ющенко зустрівся з президією НСНУ. Він заявив, що партія потребує сміливих кроків для оновлення.

Ющенко підкреслив необхідність обрання нового голови центрального виконавчого комітету (зараз в. о. голови виконкому – Олександр Ропотенко) і нового голови ради НСНУ (посада вакантна). Він також запропонував збільшити склад президії до 21 особи (зараз її членами є 14 осіб).

Безсмертний раніше вже обіймав посаду голови виконкому НСНУ, від якої відмовився в липні 2007 року, щоб не суміщати посаду в партії з посадою заступника голови секретаріату президента.

Безсмертний вже рік не є членом партії, оскільки вийшов із неї в лютому 2008 року разом зі ще п'ятьма членами НСНУ, заявивши, що в партії наступили "серйозні, необоротні, негативні тенденції".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News