Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У КВУ "виросла" нова голова

Середа, 1 квітня 2009, 11:31

Головою правління Комітету виборців України обрано Олександра Черненка.

Його заступниками стали Віталій Тесленко, Євген Радченко та Микола Подопригора, повідомляє прес-служба КВУ.

Новообраний голова подякував членам правління за довіру, а також окреслив першочергові завдання, які стоять перед організацією.

За словами Черненка, на порядку денному КВУ сприяння реформі виборчого законодавства, запровадження в Україні системи виборів за відкритими списками та прийняття Виборчого Кодексу.

"КВУ готовий надати свої експертні висновки щодо зміни виборчого законодавства та організувати кампанію громадської підтримки цих змін", - заявив Черненко.

Окрім того, протягом квітня 2009 року КВУ планує провести моніторинг стану політичних партій в Україні.

Також, за словами Черненка, КВУ збирається повторити минулорічну кампанію громадського спостереження за тестуванням випускників середніх шкіл.

Олександр Черненко народився 26 лютого 1976 року на Київщині. У Комітеті виборців України він з 1996 року. З 1998 року – прес-секретар КВУ, керівник аналітичного відділу КВУ. Паралельно з роботою в КВУ займався журналістикою.

Як відомо, 24 березня 2009 року голова КВУ Ігор Попов склав свої повноваження у зв'язку з призначенням на посаду заступника глави секретаріату президента – представника президента у ВР.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування