Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кириленко закликає "блокіраторів" відмовитися від зарплати

Четвер, 2 квітня 2009, 11:11

Лідер депутатської групи "За Україну" В'ячеслав Кириленко закликає депутатів, які блокують роботу Верховної Ради, відмовитися від зарплати.

Про це він сказав журналістам у Верховній Раді у четвер.

"Ми виходимо з того, що блокування, від кого б воно не виходило, є деструктивним підходом. Тому що депутати отримують зарплату не за блокування, а за законодавчу роботу", - пояснив Кириленко.

"Якщо є такий підхід, який демонструється зараз, то депутати, які беруть участь у блокуванні, повинні відмовитися від зарплати", - додав він.

На думку депутата, і Партія регіонів, яка блокує трибуну зараз, і БЮТ, який робив це раніше, намагаються завдяки зриву роботи парламенту вирішити свої особисті питання.

Кириленко додав, що депутати його групи готові у сесійній залі обговорювати як антикризові законопроекти уряду, так і вимоги опозиції, і готові працювати для цього додатково "навіть на вихідних".

"Дві найбільші парламентські фракції постійно говорять про необхідність боротьби із кризою. А по суті, ухвалення необхідних рішень тими ж парламентськими фракціями і блокується", - заявив Кириленко.

"Тому ми закликаємо усіх блокіраторів цю практику відкинути, незалежно від того, які партійні квитки у кишенях цих блокіраторів лежать", – додав депутат.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування