Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіонали розблокують Раду в понеділок заради президента

Четвер, 2 квітня 2009, 12:10

Фракція Партії регіонів у понеділок, 6 квітня, не блокуватиме роботу Верховної Ради, аби президент Європарламенту Ганс-Герт Пьоттерінг зміг виступити в українському парламенті.

Про це в четвер заявила журналістам заступник голови фракції Партії регіонів Ганна Герман, передає УНІАН.

Зокрема, за її словами, лідер Партії регіонів Віктор Янукович наголошує, що у понеділок наступного тижня президента Європейського парламенту повинен отримати можливість виступити у Верховній Раді України.

Герман нагадала, що наступного тижня запланований візит в Україну керівника Європарламенту.

"Голові Європарламенту у понеділок треба дати можливість виступити в українському парламенті. Тому Партія регіонів не буде у понеділок блокувати ВР", - сказала Герман, додавши, що у зв’язку з цим, вочевидь, буде ініційовано позачергове засідання ВР.

"Янукович особисто просив депутатів нашої фракції, щоб вони з зрозумінням поставилися до цього важливого візиту. Це особиста позиція Януковича", - наголосила Герман.

Як повідомлялося, погоджувальна рада прийняла рішення про проведення у понеділок, 6 квітня, додаткового пленарного засідання Верховної Ради, на якому, зокрема, передбачається виступ президента Європарламенту Ганса-Герта Пьоттерінга.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...