Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковичі не відступлять до понеділка, бо у них – "святі дні"

Четвер, 2 квітня 2009, 13:52

У четвер і п’ятницю Партія продовжить блокування трибуни парламенту, тому Верховна Рада не працюватиме у пленарному режимі.

Такий хід подій спрогнозував віце-спікер Микола Томенко після засідання погоджувальної ради у четвер.

"Поки що у мене немає жодних підстав говорити, що сьогодні і завтра Верховна Рада буде працювати. Партія регіонів залишилася на своїй позиції, що для них четвер і п’ятниця – це святі дня у тому розумінні, що для них принципово блокувати у четвер і п’ятницю", - сказав він.

При цьому Томенко нагадав, що у понеділок відбудеться позачергове засідання Верховної Ради, і Партія регіонів погодилась не блокувати парламент цього дня.

"Ми не змогли їх переконати працювати четвер і п’ятницю, тому домовилися, що працюємо у понеділок", - сказав він.

На питання, чи буде за такої ситуації БЮТ приходити до парламенту у п’ятницю, Томенко відповів:

"Ми, виходячи з чинного трудового законодавства, щоранку приходимо на роботу, розписуємося і працюємо по комітетах і фракціях, а також персонально з депутатами Партії регіонів, переконуючи їх, що блокування – це погано".

"Тому, можливо, якщо наш моральний тиск на депутатів Партії регіонів буде більш серйозним, ми зберемося раніше. Але поки що – у понеділок", - додав він.

Як відомо, Партія регіонів у четвер заблокувала трибуну парламенту з вимогою негайного розгляду урядової антикризової програми.

Пізніше на погоджувальній раді лідери фракції домовились про розгляд цього питання на пленарному засіданні 14 квітня. Депутати також домовились провести у понеділок, 6 квітня, позачергового засідання Верховної Ради, на якому має виступити президент Європарламенту Ганс-Герт Пьоттерінг.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...