Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин пропонував регіонам самим порулити

Четвер, 2 квітня 2009, 14:29

Голова Верховної Ради Володимир Литвин пропонував першому заступнику голови ВР Олександру Лавриновичу відкрити засідання, створивши тим самим умови для здійснення прямої трансляції з зали засідань.

Про це УНІАН повідомила прес-секретар голови ВР Ольга Чорна з приводу вимоги Партії регіонів включити пряму трансляцію з сесійної зали парламенту, роботу якого сьогодні заблокували депутати цієї фракції.

Оскільки цього не відбулося, трансляція з сесійної зали телеканалом "Рада" не здійснювалася, сказала прес-секретар.

Чорна нагадала, що телеканал "Рада" здійснює прямі трансляції пленарних засідань Верховної Ради тільки після оголошення головуючим на сесії про відкриття засідання.

При цьому вона зазначила, що телеканал "Рада" у четвер працює у штатному режимі: проводяться прямі включення з кулуарів, транслюються брифінги представників фракцій та інтерв’ю народних депутатів України парламентському телеканалу, як робиться завжди в проміжки часу, коли не ведеться пряма трансляція засідань Верховної Ради.

У п`ятницю, 3 квітня, о 15.00 голова Верховної Ради виступить з офіційною заявою з приводу останніх подій, повідомила прес-секретар спікера.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування