Тимошенко прочитала "Записки сумасшедшего" від Януковича

Четвер, 2 квітня 2009, 15:22

Прем'єр Юлія Тимошенко покладає відповідальність за поглиблення кризи в країні на Партію регіонів, оскільки вона заблокувала ухвалення антикризових законів.

Про це заявила прем'єр на брифінгу у четвер.

Вона відзначила, що глибоко здивована тим, що Партія регіонів замість допомагати долати кризу, пропонувати і приймати закони, ініціювати такі зміни, "сьогодні кинулися в роботу, що має на меті остаточно зруйнувати стабільність і посилити кризу".

За словами Тимошенко, регіонали діють за принципом, "чим гірше, тим для них краще, бо вважають від того, що зростають їх рейтинги".

"Я хочу звернутися до громадян, щоб вони зрозуміли, що таким блокуванням Ради по суті припинена робота над ухваленням антикризових законів. Вони заблокували антикризову роботу. Це значить, що Партія регіонів на чолі з Януковичем думає про те, як виграти чергові вибори – президентські чи парламентські – а не про те, як подолати кризу й людям допомогти", - зазначила вона.

"Не важко кричати, що влада погана. Але вони ж теж влада. За них проголосувало 30% населення. Вони теж можуть ініціювати закони, зміни до бюджету. І ми як уряд і фракція БЮТ завжди допоможемо в цій роботі", - запевнила прем’єр.

"Я почитала оці всі плакати, якими Партія регіонів обвішала сьогодні Верховну Раду. Я думаю, що після того, як вони з експертами розібралися чим Гоголь відрізняється від гоголя-моголя, вони таким чином вирішили відсвяткувати ювілей Гоголя", - пожартувала Тимошенко.

"Ви пам'ятаєте "Записки сумасшедшего", я думаю ми можемо в парламенті їх на стінах почитати", - зазначила вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News