Тимошенко обіцяє "прилюдно зняти всю шкуру" із міністрів

Четвер, 2 квітня 2009, 15:48

Прем'єр Юлія Тимошенко обіцяє "прилюдно зняти шкуру" з міністрів, які не скоротять заборгованість по зарплаті до 15 квітня.

Про це заявила прем'єр на брифінгу у четвер.

Вона нагадала, що у четвер уряд оголосив попередження міністру оборони Юрію Єханурову, міністру регіональної політики і будівництва Василю Куйбіді та голові Державного комітету з водного господарства Василю Сташуку за збільшення заборгованості з виплати заробітних плат на підвідомчих підприємствах.

Прем'єр зазначила, що "за березень заборгованість суттєво скоротилася" за винятком цих відомств.

"Для цього немає ніяких підстав і пояснень", - заявила прем'єр.

"Дивно, чому в міністерстві внутрішніх справ заборгованість скоротилась, у прикордонників її зовсім немає, на нуль зведена в МНС - там такі самі проблеми – а міністерство оборони наростило заборгованість. Це недопустимо", - наголосила прем’єр.

За її словами, щоб погасити заборгованість є ще час до 10 квітня.

"Тому сьогодні шкури не спускали на засіданні уряду і всі хто не погасить таку заборгованість і не зменшить її до того, як будуть підведені остаточні підсумки – це 15 квітня – безумовно прилюдно вся шкура буде знята", - пообіцяла прем'єр.

При цьому вона додала, що "це не жарт" – "міністри зобов'язані вирішити це питання надійно".

Як відомо, у Тимошенко є улюблений анекдот: "Іде червона шапочка по лісу, співає пісню. Її зустрічає лисиця і питає: "Ей, що в тебе з червоною шапочкою на голові?" Дівчина їй відповідає: "Це не червона шапочка, це шкіра вовка!" "Як це?", - дивується лисиця. "А ось так – м’ясом на зовні!", - відповідає червона шапочка".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...