Регіони кажуть, що з Ющенком ніхто не домовлявся

Четвер, 2 квітня 2009, 18:18

У Партії регіонів відкидають звинувачення про нібито змову з президентом Віктором Ющенком і його секретаріатом із приводу проведення позачергових парламентських виборів.

"Партія регіонів наполягає на дострокових виборах президента і парламенту в зв'язку з банкрутством нинішньої влади", - повідомив в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" у четвер заступник лідера партії Борис Колесніков.

За його словами, ніякої змови або яких-небудь синхронних дій у Партії регіонів і президента бути не може.

Колесніков нагадав, що в п'ятницю в Києві відбудеться мітинг проти дій нинішньої влади.

За його словами, мітингувати будуть і біля будівлі секретаріату президента. "І ми висловимо своє баченням нинішньої ситуації і його (президента) ролі в цій ситуації. Так що в нас не може бути ніякої змови з президентом", - підкреслив депутат.

При цьому Колесніков зазначив, що не вірить у добровільну відставку як президента, так і прем'єр-міністра. За його словами, влада може піти у відставку тільки в результаті нових виборів.

"Я не виключаю, що... у президента або в його секретаріату є бажання провести вибори... Але ніякої змови тут немає. Ми про це (про проведення позачергових виборів) говоримо ще з минулого літа, коли перша хвиля інфляції накрила Україну", - підкреслив він.

Як відомо, у четвер депутати фракції Партії регіонів заблокували роботу Верховної Ради.

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявила, що блокування Партією регіонів роботи парламенту є домовленістю лідера опозиції Віктора Януковича і Ющенко про проведення дострокових парламентських виборів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування