Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шуфрич пояснив, чому Ющенко більше любить бджіл, ніж українців

П'ятниця, 3 квітня 2009, 14:00

Декілька десятків тисяч людей зібралися на мітинг протесту, організований Партією регіонів на Майдані Незалежності у Києві.

У п'ятницю зранку перший заступник голови фракції Партії регіонів Олександр Єфремов висловив упевненість, що акція "регіоналів" повинна зібрати на головній площі України близько 50 тисячі людей.

Наразі в акції беруть участь декілька десятків тисяч осіб. Люди стоять не лише на Майдані Незалежності, але й на вулиці Хрещатик, повідомляє УНІАН.

Мітинг відкрив член фракції Партії регіонів Нестор Шуфрич. "Я знаю, чому Ющенко більше любить бджіл, ніж український народ, тому що бджоли мовчать", - сказав Шуфрич, додавши: "Ми мовчати не будемо".

"Ми сьогодні повстали на останній праведний бій!", - наголосив у своєму зверненні до учасників акції Шуфрич.

Станом на 13.50 перед учасниками акції виступають інші народні депутати від Партії регіонів, активісти партії з багатьох областей України, представники трудових колективів.

Серед учасників акції, у томі числі й тих, хто стоїть на встановленій на Майдані Незалежності сцені, є чимало людей у військовій формі. Зокрема, це ветерани-афганці та відставні генерали Збройних сил.

Учасники акції очікують на виступ лідера Партії регіонів Віктора Януковича, який повинен відбутися близько 14.00.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...